Titel

Droom rond een dodelijk ongeval van een kater

Geplaatst door

Titus Rivas   (publicatiedatum: 17 August, 2009)

Samenvatting

Paranormale droom over een dodelijk ongeval van een kater.


Tekst


Droom rond een dodelijk ongeval van een kater

Jan Weijer uit Enkhuizen heeft mij op 26 maart 2006 deze ervaring gemeld:

"Ik heb het volgende bij volledig bewustzijn meegemaakt. Ik lag op bed en voor ik ga slapen krijg ik altijd flitsen door van de afgelopen dag. Toen die avond dat ik op bed lag op 17 april 2004 zag ik echter in een flits het volgende beeld. Er verscheen in zeg maar mijn geestesoog of derde oog (zesde chakra) een oude vrouw die op een glazen plaatje een datum en tijdstip schreef. Ik kon duidelijk zien 18 april 08.45 en zag dat mijn kat dood op de weg lag. Mijn vrouw, die altijd in de ochtend de honden uitlaat, stond in mijn droom even later voor de deur. Ik zag haar postuur door het glas van de voordeur terwijl ze normaal via de schuurdeur binnenkomt. Ik zag dat ze iets in haar handen vasthield.
De dag erna bleek dit inderdaad te slaan op mijn kater Gompie. Hij lag dood in haar armen om 08.45 en was doodgereden. Hij was nog warm.
Alleen wat ik niet gezien heb of heb mogen zien was dat mijn andere kater Jerry - ze waren onafscheidelijk - ook geraakt was.
Ik vond hem later en hij leefde nog, maar hij was zo gewond dat ik hem heb moet laten inslapen. Ik zat die zondagmorgen om 09.30 bij de dierenarts met twee dode katers.
Ik had die zelfde ochtend bij het ontwaken mijn vrouw deze beelden verteld. Vóór 08.45 wel te verstaan, maar we hebben er niks mee gedaan."

Zijn vrouw C. Weijer-Sterk schrijft:

"Hierbij bevestig ik wat mijn man u heeft verteld over onze kater. Het klopt inderdaad dat hij mij vertelde dat er een kat van ons dood op de weg lag op die zondag. Ik kan mij ook nog herinneren dat hij het over 18 april om 8.45 had.en ik liep inderdaad met hem in mijn armen naar huis."


drs. Titus Rivas, geval gepubliceerd in Tijdschrift voor Parapsychologie, 2006.